RHA Ajans: Tek tarafımız hak ve tarafsızlık! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

RHA Ajans: Tek tarafımız hak ve tarafsızlık!

Bu haber 25 Temmuz 2020 - 11:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ruha Haber Ajansı yaptığı yazılı açıklamada, “Bizim tek tuttuğumuz taraf hak ve tarafsızlık” dedi.

Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu, yaptığı yazılı açıklama ile kentte kendilerini hedef gösteren sözde şahıslar ve sözde dernek başkanları ile açıklama yaptı.

Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kurulduğumuz günden bu yana her zaman hakkı, hukuku ve tarafsızlığı kendimize şiar edinmiş mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Nerede bir haksızlık olduğu vakit her zaman yazdık, nerede güzel bir işe imza atılmışsa da bunu kamuoyu ile paylaştık.

Şu ana kadarda ajansımız ve haberlerimizle ilgili yargıya taşınan onca dosyada da haklı olduğumuz yargı tarafından da belgelendi. Bundan sonra ki süreçte de her zaman hakkı, hukuku ve tarafsızlığı savunacağımızı siz değerli okuyucu ve takipçilerimiz bilmelidir.

Sözde şahısların ve sözde dernek başkanlarının “çamur at izi kalsın” mantığıyla hakkımızda yürüttükleri karalama çabaları ancak ve ancak kendi aciziyetlerini gösterir. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasalarına bağlı, hukuk devletinin gerektirdiği sorumlulukları yerine getiren bir haber ajansı olduğumuzu bir kez daha sözde şahıslara ve sözde dernek başkanlarına hatırlatmak isteriz.

Şunu tüm herkes bilmelidir ki, tek tarafımız hak ve tarafsızlık!

Kamuoyuna saygılarımızla.

Ruha Haber Ajansı

Yönetim Kurulu”