Beyazgül’e biraz zaman tanıyalım | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Beyazgül’e biraz zaman tanıyalım

Bu haber 08 Temmuz 2020 - 11:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Biz toplum olarak her zaman makamdaki kişiyi ilk günden eleştirme ve hedef gösterme gibi bir yapıya sahibiz. Daha kişi o makama oturup yapacaklarını yapmadan ve ona belli bir zaman fırsatı tanımadan hemen darağacını kurar ve idamını isteriz. Oysaki darağacındaki mahkûma bile zaman tanınır ve hatta son isteği bile sorulur.

Gelelim şimdi asıl konumuza,

Konumuz Büyükşehir Belediyesi ve Zeynel Abidin Beyazgül.

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları olarak basın daire başkanlığı tarafından düzenlenen program ile Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri, yapılacak olan hizmetleri ve devam eden çalışmaları yerinde görme fırsatımız oldu. Beni bilen bilir, babam da olsa yazarım, bu köşeyi de kimseyi övmek ve göklere çıkarmak için kullanmam. Bilenler bilir, bilmeyenlerde bilenlerden öğrenebilir.

Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Büyükşehir belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül ile çalışıyor. Şanlıurfa için bir şeyler üretmeye ve kent menfaati için çabalamaya devam ediyor.

Turizm yolu, yol yapım çalışmaları, yeşillendirme çalışmaları, turizm projelerinden tutun da birçok alanda çalışmalar devam ediyor. Buna kendi gözlerimle şahit oldum ve bunları yerinde görme imkânı buldum.

Gelin size şöyle bir örnek vereyim. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’den bahsedelim. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen bugün birçok Avrupa şehrine taş çıkartan bir görünüme kavuşturdu Eskişehir’i ancak bunu yaparken ise zaman istedi sadece zaman. Ve bugün görüyoruz ki biraz zaman verilip, yanına bir tutum sabır eklenince o şehir çok kolay kalkınabiliyor.

Unutmayın değerli Şanlıurfalılar, büyük değişimler her zaman sancılı ve bir o kadar da zordur. Gelin hep birlikte Zeynel Abidin Beyazgül’e biraz zaman verelim ve izleyip hep beraber görelim Şanlıurfa’da ne olacak?

Peki, diyelim zaman verdik ve olmadı, Beyazgül yapamadı mı?

İşte o zaman demokratik bir ülkede yaşadığımızı unutmadan seçim sandığında gerekli tepkimizi gösteririz. Ancak seçildiği bir yıl içinde hele Şanlıurfa gibi bir şehirde kimse büyük dönüşümler gerçekleştiremez.

Ondan sabır, sabır ve sabır diyorum.