Kemal Kılıçdaroğlu onlar için Şanlıurfa’ya heyet gönderiyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kemal Kılıçdaroğlu onlar için Şanlıurfa’ya heyet gönderiyor

Bu haber 05 Haziran 2020 - 12:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da dolu ve sağanak yağıştan zarar gören çiftçilerin hasarının tespiti için heyete gönderiyor.

Şanlıurfa’da geçtiğimiz haftalarda kent genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan dolayı Bozova ve Hilvan’daki fıstık üreticileri zarar görmüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da dolu ve sağanak yağıştan zarar gören çiftçilerin hasarının tespiti için heyete gönderiyor.

RAPORLAR KILIÇDAROĞLU’NA SUNULACAK

Şanlıurfa’ya 8 Haziran’da gelecek olan ve kentte 2 gün kalacak olan CHP heyeti içinde Gaziantep Milletvekili Op.Dr.Bayram Yılmazkaya, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık yer alıyor.

8-9 Haziran’da kentte olacak CHP heyeti Bozova ve Hilvan’da inceleme yapacak. Afetlerin ürünlere verdiği zararlar CHP’li vekiller tarafından incelenip raporlaştırılacak ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

Öte yandan heyet kentte Valilik, Ziraat Odası ve İl Tarım-Orman Müdürlüğü ile de görüşecek.

“HEYETİMİZ VALİLİK, ZİRAAT ODASI VE İL TARIM-ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ İLE DE GÖRÜŞECEK”

Konuyla ilgili Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir, “Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda haftalarda kent genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağıştan dolayı Bozova ve Hilvan’daki fıstık üreticileri zarar görmüştü. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da dolu ve sağanak yağıştan zarar gören çiftçilerin hasarının tespiti için heyete gönderiyor. Şanlıurfa’ya 8 Haziran’da gelecek olan ve burada 2 gün kalacak olan heyetimiz içinde Gaziantep Milletvekili Op.Dr.Bayram Yılmazkaya, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık yer alıyor. Afetlerin ürünlere verdiği zararlar incelenip raporlaştırılacak ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak. Heyetimiz Valilik, Ziraat Odası ve İl Tarım-Orman Müdürlüğü ile de görüşecek” dedi.