DSİ kanalı mı meyhane mi? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

DSİ kanalı mı meyhane mi?

Bu haber 01 Haziran 2020 - 12:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da bulunan DSİ kanalı adeta alkol içmek isteyenlerin uğrak yeri oldu. Vatandaşlar özellikler akşamları alkol tüketilen ve uyuşturucu kullanılan kanal yüzünden yanda bulunan parka gidemez oldu.

Karaköprü ilçesinden başlayarak Cumhuriyet Tesisleri’ne kadar giden ve oradan kolla ayrılan DSİ sulama kanalı adeta şu sıralar bir meyhaneyi andırıyor.

 

Şehrin göbeğinden geçen ve yanında GAP 2.Etap Projesi’ni barındıran sulama kanalı yanında özellikle geceleri şu sıralar içkiciler kol geziyor. Sulama kimliği belirsiz alkolik tayfasına mekân haline geldi. Güvenlik tedbirleri alınmasını isteyen çevre sakinleri özellikle akşam olunca burada alkoliklerin ve uyuşturucu bağımlılarının kol gezdiğini iddia etti.

Özellikle yanında bulunan GAP 2.Etap’a gitmek isteyen vatandaşlar geceleri alkolik ve uyuşturucu bağımlıları yüzünden yeşil alana da gidemez oldu. DSİ tarafından kanal yanında bulunan bölgede neden güvenlik görevlisi bulunmadığı ise bilinmiyor.

 

Sabahları parka gelen vatandaşlar ise boş alkol şişeleri ile karşılaşıyor. Bazı zamanlarda ise alkol şişeleri sulama kanalına atılıyor.