Ceylanpınar Belediyesi’nde 19 kişi işe geri alındı! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ceylanpınar Belediyesi’nde 19 kişi işe geri alındı!

Bu haber 31 Mart 2020 - 14:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar Belediyesi’nde 19 kişi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatlarıyla işe geri alındı.

Hatırlanacağı üzere 31 Mart yerel seçimlerinde belediyeyi kazanan Abdullah Aksak, hukuksuz bir şekilde belediyeden birçok kişiyi işten çıkarmıştı. İşten çıkarılmaların haksız olduğunu düşünen işçiler ise çareye mahkeme de bulmuştu.

Mahkemeyi kazanan 19 işçi Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatlarıyla işe geri alındı. İşe geri alınan 19 işçi ise yarın işbaşı yapacak.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde kadro açarak mağdur olan işçileri işe alacağının müjdesini verdi.

“AK PARTİ OLARAK HER ZAMAN MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Bizden önceki dönemde mağdur edilen arkadaşlarımız olmuştu. Mağdur edilen 19 arkadaşımızı işe geri aldık. Kendileri yarın işbaşı yapacak. İlerleyen dönemde belediye de emeklilik yaşı gelmiş kişileri de emekli ederek yeni kadrolar açıp diğer mağdur edilen kişileri de alacağız. Ak Parti belediyeciliğinde mağduriyete yer yok. Ak Parti olarak her zaman mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.