Canpolat, Devteşti’nde … | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Canpolat, Devteşti’nde …

Bu haber 18 Kasım 2019 - 11:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında Devteşti Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat,  merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip, öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.  Bu kapsamda Devteşti Mahallesinde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve teknik ekip eşlik etti. Mahalle sakinleri ile görüşüp, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, ilgili birimlere talimatlar verdi. Mahallelerde yürütülen çalışmaları da denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler aldı.

Devteşti Mahallesindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Başkan yardımcımız, birim amirlerimizle birlikte sahayı sokak sokak, cadde cadde gezdik. Mahallemizin daha önce talepleri olmuştu. Onların bir bölümünü yerine getirdik. Diğer iş ve işlemlerle alakalı olarak da yerinde gözlemlerimiz yaptık ve ilgili arkadaşlara talimatlarımız verdik. Devteşti Mahallemiz sürekli büyüyen bir mahallemiz bu manada bu mahalleden ilk günden beridir. 31 Mart sonrası bu mahalleden hiçbir zaman elimiz ayağımız çekmedik. Devteşti’nde bir yandan yeni yol açma çalışmaları diğer yandan açılmış yollarımızın, parklarımızın bakım ve onarımı yapılıyor. Aynı zamanda temizlik işleri olarak da gerekli tedbirlerimiz aldık. Hep birlikte tüm mahallelerimizde olduğu gibi Devteşti Mahallemizde de hummalı bir şekilde çalışmalarımız sürüyor.”

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Bugün 09:41 TSİ