Kermesten elde edilen 20 bin lira vakfa teslim edildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kermesten elde edilen 20 bin lira vakfa teslim edildi

Bu haber 23 Ekim 2019 - 19:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir’de hayırseverlerin düzenlediği kermesten elde edilen gelirler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

Barış Pınarı Harekatı ile Ceylanpınar İlçesinden Viranşehir İlçesine taşınan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Maliye Parkında düzenlenen ve iki gün süren kermesten 20 bin 212 TL gelir elde edildi. İki gün boyunca kermes alanından ayrılmayan ve kermes alanına gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Mediha Dereci, kermesten elde edilen gelirlerin Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildiğini kaydetti. Mediha Dereci Hanımefendi yaptığı açıklama: “ Kahraman Ordumuzun Suriye’nin kuzeyinde başlattı Barış Pınarı Harekatı’nın ardından Ceylanpınar ilçemizden sınıra yakın bölgelerden vatandaşlarımız Viranşehir ilçemizin pansiyonlarına taşındı. Ülkemizi hedef alan terör örgütlerine karşı sınırlarımızı müdafaa etmek amacıyla başlatılan bu harekata, birlik ve beraberlerimize katkı sağlamak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde destek olmak amacı ile bir kermes organizasyonu gerçekleştirdik. İlçe Belediye Başkanımızın eşi Sibel Ekinci ve Gönül Köprüsü Projesinin imam eşlerinin desteği ile iki gün boyunca kermesimizi ziyaret eden vatandaşlarımıza yöremizin yemeklerinden ikramda bulunduk. Kermesimizden elde ettiğimiz gelirleri Ceylanpınar’dan ilçemize gelen vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza teslim ettik. Kermesimize destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kermes’ten elde edilen gelirleri teslim alan Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek, Ceylanpınar’dan gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile kurum olarak 110 bin TL harcama yaptıklarını belirtti. Kermesten elde edilen gelirlerle yaptıkları harcamaların faturalarının bir kısmının ödendiğini ifade eden Müdür Özbilek, desteklerinden ötürü Mediha Dereci ve Sibel Ekinci Hanımefendiler ile kermese destek veren herkese teşekkür etti.