Eyyübiye Belediyesi Çalışmalarını söndürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyübiye Belediyesi Çalışmalarını söndürüyor

Bu haber 23 Ekim 2019 - 19:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde dur durak demeden yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde dur durak demeden yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yazın toz, kışın da çamur mağduriyetini önleme adına kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların mağduriyetini önleme adına çalışma yürüten ekipler, alt yapısı tamamlanmış alanlarda kilitli beton parke döşeme çalışması yapıyor. Merkez mahallelerde 4 farklı ekip belirlenen program dahilinde çalışma yürütürken kırsal mahallelerde ise kurulan 3 şantiye ile vatandaşların talepleri bir bir yerine getiriliyor. Ekipler son olarak Selçuk ve Yenice mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmalarını bitirme aşamasına getirdi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar ise, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine hummalı çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Yenice Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş,” Yenice Mahallesi  5074. Sokağımız kilitli parke taşı döşeme işi yapılıyor. Bütün  eksik olan sokaklarımızda çalışmalarımız var. Ben Yenice Mahalle Muhtarı olarak mahallem adına Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederim. “ dedi.

Başkan Kuş’a ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar ise,” Önceden yollarımız kötüydü. Belediye Başkanımızın sayesinde yollarımız parke taşı oldu. Ben buranın esnafı olarak Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ederim. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yollarımızı parke taşı yaptı. Çalışmalardan çok memnunuz. Allah razı olsun. “şeklinde konuştu.