Sivereklilerden Büyükşehir’e Tam Not | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Sivereklilerden Büyükşehir’e Tam Not

Bu haber 09 Eylül 2019 - 11:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere eşit hizmet kapsamında Siverek’te çalışmalarını sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi okul yollarını asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi’ne Siverekliler teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ‘Tüm İlçelere Eşit Hizmet’ ilkesi ile 2019 yılı planlamasına devam ediyor. Vatandaş taleplerinin ön planda tutulduğu hizmetlerin Siverek adresinde ise 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı öncesi okul yollarının asfalt çalışmaları tamamlanarak güzergahlar halkın hizmetine sunuldu. İlçedeki Esmer Cayır, Fırat, Ayvanat ve Yenişehir mahallelerindeki okul yolları ve Mezbahane Yolu Büyükşehir ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kısa sürede asfaltlandı.

SİVEREKLİLERDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR

Mahalle ve sokak yollarının kötü durumda olduğunu ve Büyükşehir ekiplerinin çalışması ile güzergahların uygun hale getirildiğini belirten Siverekliler, “Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde yoğun çalışma yürütüyor. Tüm bu güzel çalışmalardan dolayı başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.