Grup Dergah Konserine Yoğun İlgi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Grup Dergah Konserine Yoğun İlgi

Bu haber 09 Mayıs 2019 - 15:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı’nda Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Grup Dergah İlahi Konseri yoğun ilgi gördü. İlahilere hep birlikte eşlik eden vatandaşlar Ramazan etkinliğinden dolayı Büyükşehir ve ilçe belediyelerine teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında, Büyükşehir Belediyesi, Halliye, Karaköprü ve Eyyübiye Belediyelerinin düzenlediği etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her yaştan vatandaşın en uğrak adresi haline gelen Ramazan Sokağı’nın dünkü programı Grup Dergah Konseri ile devam etti. Şanlıurfalıların aileleri ile birlikte katılım gösterdikleri konserde Grup Dergah sevilen tüm ilahilerini sevenleri ile paylaştı.

Konser öncesi hemşehrilerine seslenen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, “Konserden dolayı Grup Dergah’a teşekkür ederim. Ruhumuzun sükun bulduğu bu şehirde ilahileri dinleyince ayrı bir huzur buluyoruz. Etkinlikten dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ederim. Etkinlikleri ilçe belediyelerimizle beraber yapıyoruz. Ramazan Şanlıurfa’da başkadır. Urfa’ya geçtiğimiz günlerde gelen turistlere Urfa’da en çok sevdikleri şeyi sorduğumda Urfa insanını sevdik dediler. Urfa’nın insanını cana yakın bulmuşlar. Urfa’da Ramazan Urfalılarla bir başkadır. Ramazan Sokağı’nda bir arada olduğumuz zaman kendi ailemizle bir arada olmuş gibi oluyoruz. Ramazan ayı inşallah arzularımıza uygun bir şekilde geçer. Gelecek yılki ramazan ayı için Balıklıgöl Kalesi’ne yönelik ses ve ışık gösterisi yapacağız. Hz. İbrahim’in ateşe atılışını kalede sahneleyeceğiz. Talimatlarımızı verdik hazırlıklar başlamış durumda” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa organize ettiği etkinliklerde Ramazan ayının maneviyatının halka yansıtıldığını söyledi.