Urfa Otogarı’nda iğne atsanız yere düşmez! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa Otogarı’nda iğne atsanız yere düşmez!

Bu haber 26 Ocak 2019 - 17:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –Urfa Otogarı şu sıralar en yoğun günlerini yaşıyor. Otobüs firmaları duruma sevinirken, yolcular bilet bulmakta zorlanıyor.

 Birkaç aydan bu yana durgunluk yaşanan Şanlıurfa Otogarı bu hafta yoğunluk yaşamaya başladı. Hem yarıyıl tatilinin başlaması hem de polislik ve subaylık sınavlarının olmasından dolayı şehirlerarası otobüs seferlerine olan talebi artırdı. Taleplerin yoğunluğu nedeniyle firmaların çoğunun Ocak ayında seferlerinin rezervasyonlarını kapatmak durumunda kaldıkları, bu tarihlerde bilet bulmanın “mucize” olduğu bildirildi.

 

SINAVLARINDA ETKİSİ BÜYÜK

Yarıyılı tatilinin başlamasının yanında subay ve polis sınavlarının da başka şehirlerde yapılmasıyla otobüs firmaları adeta bayramı erken yaşamaya başladı. Tatilin erken başlamasını fırsat bilerek uzaklardaki yakınlarını ziyaret etmenin, bir tatil yöresinde dinlenmenin hayalini kuran ya da sömestr nedeniyle başka bir ilde oturan ailesine bir an önce kavuşmak isteyen öğrenciler, şehirlerarası otobüs firmalarına yoğun ilgi gösteriyor. Öte yandan sınava giden öğrencilerde Otogar’ın yolunu tutuyor.