Siverek’te faciaya ramak kaldı! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Siverek’te faciaya ramak kaldı!

Bu haber 04 Ocak 2019 - 17:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kulaksız Kırsal Mahallesi’nde bulunan bir dere üzerine köprü ve yol çökme aşamasına geldi. Mahalle sakinleri yetkililerin önlem almasını istiyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kulaksız Kırsal Mahallesi’nde faciaya ramak kaldı. Öyle ki belediye tarafından mahalle ortasından geçen dere üzerinde asfalt yol yapılmıştı. Ancak son dönemlerde yaşanan yoğun yağışlara yol artık dayanamadı ve çökme aşamasına geldi. Yolun bir bölümü çökerken, geri kalanının çökmesi ise an meselesi.

“DEMEK Kİ İMKANLAR GELİYOR ANCAK BİZE YETİŞEMİYOR”
Kulaksız Kırsal Mahalle Muhtarı Yahya Bişaroğlu Ruha Haber Ajansı’nda yaptığı açıklamada, köy halkı olarak mağdur olduklarını ve yolun bir an önce yapılması gerektiğini ifade ederek, “Bu köprü üzerinde bulunan yol ana yoldur. Yetkililere defalarca yazmamıza rağmen hiçbir sonuç alamadık. Belediye bize imkanlar dahilinde diyor. Peki biz nereye ve kime gidelim? Belediyeden kaç defa geldiler, rapor tuttular ama yapamadılar. Bizim köy Diyarbakır sınırına yakın köydür. Demek ki imkanlar geliyor ancak bize yetişemiyor. Bu yolun yapılmasını istiyoruz” dedi.