Eyyüpoğlu’dan Kaya ailesine taziye ziyareti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyüpoğlu’dan Kaya ailesine taziye ziyareti

Bu haber 20 Ocak 2019 - 18:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eski milletvekili Seydi Eyyüpoğlu geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Düğer aşiretinin önde gelen isimlerinden İsa Kaya’nın (İsoyé Xelefo) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa’da uzunlar yıllardır gazeticilik yapan Orhan Kaya’nın dedisi İsa Kaya geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yummuştu. Kent merkezinde yapılan taziyenin ardından Kaya ailesi taziyeleri evde kabul etmeye devam ediyor. Eski vekillerden Seydi Eyyüpoğlu bugün Kaya ailesinin taziyesine katıldı.

Taziyeye katılan Eyyüpoğlu, aile başsağlı dileklerinde bulunarak, tüm aile fertlerine sabırlar diledi. Eyyüpoğlu İsa Kaya’nın vefatından derin üzüntü duyduklarını belirterek, “Biz bir aileyiz İsa amcamın vefatını öğrenmiş bulundum. Başsağlığı dileklerim yineliyorum. Amcamız artık aramızda olmayabilir ancak biz amca çocuklarıyız. Bu aile bağımız Allah’ın izni ile bir ömür sürecektir” dedi.

Taziyeyi kabul eden Kaya ailesi reisi Ait Kaya ise Eyyüpoğu’nun ziyaretinden duyduğu memnıniyeti dile getirerek şunları söyledi:“Seydi amcamız babamın taziyesi vesilesi ile bizleri ziyaret etmiştir. Bizler onun söylediği gibi bir aileyiz ve hep de öyle kalacağız. Babamın vefatı bizleri deriden sarstığı gibi tüm sevenlerini de üzmüştür. Bu vesile ile tüm dost ve akrabalarımıza bu zor günde yanımızda olduklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağolsunlar var olsunlar”