Büyükşehir’den Öğrencilere Sinema Etkinliği | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Büyükşehir’den Öğrencilere Sinema Etkinliği

Bu haber 05 Ocak 2019 - 18:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve öğrencilere yönelik etkinlikleri kapsamında Eyyübiye ilçesinde  bulunan  GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere sinema gösteriminde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak öğrencilere sinema etkinliği düzenlendi. Öğrencilerin düzeylerine uygun filmleri izleten Büyükşehir Belediyesi bu haftaki Eyyübiye ilçesinde bulunan  GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sinema gösterimi yaptı. Sinema etkinlik programına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Kültür Sanat Şube Müdürü Coşkun Azzad Birinci, okul müdürü, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere yönelik etkinliklerini devam ettireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, ” Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak liselerimizde okuyan öğrencilere sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Bu aktivitelerde öncelikli hedefimiz eğitim alanındadır. Eğitimi de faydalı etkinliklerde düzenleyerek eğitimin güzelliğini ortaya koymayı amaç edindik öğrencilerimize yönelik de faaliyetlerimiz devam etmektedir Bu anlamda bizlerde kitap, sinema, tiyatro, kütüphanemizle, gezi programları ve sosyal faaliyetlerle sosyal belediyeciliği yapmaya çalışıyoruz” dedi.