Başkan Adayı Mehmet Kuş’a Tam Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Adayı Mehmet Kuş’a Tam Destek

Bu haber 25 Ocak 2019 - 10:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayları, Genel Merkez tarafından aday gösterilen Mehmet Kuş’a tam destek için bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta açıklanan ilçe adayları arasında ismi Eyyübiye’de memnuniyetle karşılanan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, partisinin aday adaylarıyla bir araya geldi. Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve özel bir mekanda düzenlenen istişare toplantısında bir araya gelen aday adayları Mehmet Kuş’a tam destek verdi. Düzenlenen istişare toplantısına;  MKYK Üyeleri  İ. Halil Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, Z. Gülender Açanal, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Eyyübiye İlçe Belediye Başkan Aday adayları katıldı.

Düzenlenen istişare toplantısında aday adaylarıyla birlik beraberlik mesajı veren AK Aday Mehmet Kuş, 31 Mart akşamında Eyyübiye ve Şanlıurfa’da zaferle ayrılacaklarını belirtti. Aday adaylarının tam kadro destek mesajlarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Adayı Kuş, “Eyyübiye doğup büyüdüğümüz, toprağımız, sevdamızdır.  Gece gündüz demeden vatandaşlarımıza daha güzel daha yaşanılabilir bir Eyyübiye bırakmak için çalışacağız. Bugün burada yol arkadaşlığı yaptığımız aday adaylarımızla birlikteyiz. Her kese ve kesime eşit mesafede davranıp ortak akıl ile ilçemizi yöneteceğiz bugün burada bizlere destek veren ve yanımızda olduklarını belirten aday adaylarımıza da teşekkür ederim. “ dedi.