Muayene İstasyonlarında Çile Bitmiyor…Randevu Alan da Alamayan da Mağdur | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Muayene İstasyonlarında Çile Bitmiyor…Randevu Alan da Alamayan da Mağdur

Bu haber 17 Aralık 2018 - 16:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajans/RHA)Şanlıurfa’da araçlarını muayene ettirmek için randevu alarak TÜVTÜRK istasyonuna giden ve saatlerce beklemek zorunda kalan vatandaşlar, artık bu sıkıntının çözülmesini istiyor.

Şanlıurfa’da aracının muayenesini yaptırmak için TÜVTÜRK istasyonuna giderek saatlerce bekleyen vatandaş, araç muayene sorununa kökten çözüm bekliyor. Saatlerce bekleyen vatandaş için beklemek daha da çekilmez bir hal alıyor. Ancak araç muayenesini yaptırmak isteyen vatandaş saatlerce bekliyor,işinden geri kalan  vatandaşlar, bu konuda yetkililerin daha duyarlı olunması gerektiğini ifade ediyor.

RANDEVU ALMAK İSTEYEN VATANDAŞA YENİ YILDA RANDEVU VERİLİYOR

TÜVTÜRK istasyonunda araç muayenesi yaptırmaya giden ve saatlerce bekleyen vatandaş Saatlerce bekleyen vatandaşların yanı sıra araç muayenesi biten vatandaşlar da mağdur.

Esnaf olduğunu söyleyen Ramazan Altundağ  şunları söyledi:’’Ben esnafım aracımın muayenesi bitti.Ancak muayene randevusu alamıyorum.Yeni randevu ancak ocak 2019’da verilebileceğini söylediler,sistem üzerinden bu yıl için randevu yoğunluğu olduğundan sistem kabul etmiyor.Şimdi ben ticari aracımla ilçelere mal sevkiyatı yapamıyorum.Ben mal satamadığım için de tahsilat da yapamıyorum dolaysıyla mal aldığım firmaya ödeme yapamıyorum.Geçen hafta bir tane çek’im yazıldı.Ben mağdurum.Zaten kriz var.Bir de TÜVTÜRK’ten bir darbe yedim.Başta Sayın Valim ve Milletvekillerim,siyasiler bu muayene istasyonlarındaki yoğunluğu önlemelerini istiyorum.2 Buçuk Milyonluk bir Büyükşehir’e bunlar yakışmıyor.Buradan yetkililere sesleniyorum. Şanlıurfa  büyük bir şehir ve bu kadar büyük bir şehre birkaç istasyon yapılmalı vatandaşlar mağdur edilmemeli. Bir esnaf olarak bu soruna acil bir çözüm getirmelerini talep ediyorum” dedi.