Beyazgül: Urfa için ‘Bilimsel Çalışma Gurubu’ oluşturacağız | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Beyazgül: Urfa için ‘Bilimsel Çalışma Gurubu’ oluşturacağız

Bu haber 24 Aralık 2018 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart’ta belediye başkanlığına seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı çalışmaları açıkladı.

Beyazgül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”

1- Betonlaşmaya karşıyız: Şanlıurfa kesinlikle betonlaşmayacak. Mera ve tarımsal toprakların tahrip edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ekolojik dengeyi gözetip yeşilin bol olduğu bir kent miras bırakacağız çocuklarımıza.

2- Millet Parkı çalışmalarına başladık: Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un Şanlıurfa’mızı ziyaretlerinde Millet Parkı konusunda desteklerini aldık. Parkımız farklı semtlerden insanlarımızın gelip dinleneceği, rahatlayacağı bir yer olacak.

3-Dijital çalışmaları ön plana çıkaracağız: Şehrimize yakışır bir ‘Bilimsel Çalışma Gurubu’ oluşturacağız ve oluşturacağımız bu grubun hazırlayacağı projeleri vatandaşlarımıza sunacağız. Bilimsel Çalışma Gurubumuz hem AR-GE çalışmalarını yürütecek hem de hemşehrilerimizin projelerini bize ulaştırmayı mümkün kılacak.

4-Yanlışa yanlış diyeceğiz: İcra makamındaki insanlara düşen görev sorunları tespit edip anlatmak değil ; çözüm bulmaktır. Bugüne kadar birçok şey yapıldı. Yanlışlar varsa, yapıldıysa bunları da söyleyeceğiz.Şanlıurfa’nın gönlüne yatmayan hiçbir şeyi kabullenmek zorunda değiliz. Tecrübemizi, bilgi birikimimizi kentimizin aydınlık yarınları için kullanacağız. Şanlıurfa halkı bizden umutlu. Biz de kendimize güveniyoruz bu konuda . Bu yüzden bu önemli göreve talip olduk.

5- Hemşehrilerime, şahsıma gösterdikleri ilgi ve alaka dolayısı ile çok teşekkür ediyorum. Yeni Şanlıurfa’yı hep birlikte gönül gönül vererek kuracağız, yeni şeyler söyleyeceğiz, Bembeyaz bir sayfa açacağız.”