Başkan Ekinci’den Yeni Yıl Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Ekinci’den Yeni Yıl Mesajı

Bu haber 31 Aralık 2018 - 18:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, 2019 yılının ülkemize birlik, beraberlik, huzur ve refah getirmesini diledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ekinci yeni yıl mesajında; “2018 yılını geride bıraktık. . Yepyeni umutlarla ve daha büyük bir mücadele azmiyle 2019 yılına merhaba diyoruz. 2019 yılının tüm insanlığa huzur, sağlık, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederiz.” Dedi.

2019 yılının başta Eyyübiye ilçemiz olmak üzere, Şanlıurfa’mız, bölgemiz ve ülkemiz için büyümeye ve gelişmeye, huzur ve kardeşliğin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın katlanarak artmasına vesile olmasını ümit ediyoruz diyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için 2014 yılından bu yana çalıştıklarını belirterek, yeni yılda da verilen görev ile birlikte çalışmalarına ve projelerine ara vermeden devam edeceklerini kaydetti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerine devam edeceklerini kaydeden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve İslam coğrafyasına barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerime saygı ve sevgi iletiyorum” şeklinde konuştu.