Türkmenler Birliği Başkanı Çay’dan STK Açıklaması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Türkmenler Birliği Başkanı Çay’dan STK Açıklaması

Bu haber 05 Kasım 2018 - 18:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, Geçtiğimiz günlerde bazı STK başkanları tarafından organize edilen toplantı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, yaptığı yazılı açıklamada,”Her seçim dönemin de olduğu gibi yerel seçime az bir zaman kala herkes kendince gönlünde olanı dile getirmekte serbesttir. Şahsımın konu edildiği toplantı tamamen Urfa halkı için ve Urfa’mıza yapılan hizmetler de geciken aksaklıkların ve diğer meselelerin daha hızlı çözümü üzerine gerçekleştirilmiştir.”dedi.

STK BAŞKANLARININ HANGİ NİYETLE GELDİĞİNİ BİLMİYORUM

“Orda bulunan tüm STK başkanlarının hangi niyetle geldiğini bilmiyorum.”diyen Çay, şunları söyledi:”Niyet okuma gibi bir yeteneğim de yoktur. Oraya gelen aşağı yukarı aynı niyetle geldiğini düşünüyorum, halkını milletini ülkesini düşünen kişiler olduğundan şüphem yoktur.

 BENİM İÇİN VATAN MİLLET HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

Kendi şahsım adına kimseden ne bir beklentim nede bir çıkar derdim vardır. Benim fikirlerim benim isteklerim çıkarlarım makam- mevki, mal-mülk ve gösteriş merakının üstündedir. Ben Ülkü den başkasını sevmedim. Ben Türkmenlere örfüme adetlerime, vatanıma aşığım. Sevdiğim aşık olduğum şeyler dünya namına olan şeylerin üstündedir. Bir STK temsilcisi olarak bu açıklamam böyle bilinmesini istiyorum. Benim için Vatan millet her şeyden önce gelir.”