Şanlıurfa’da Gasp Çetesine Operasyon: 4 Tutuklama | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa’da Gasp Çetesine Operasyon: 4 Tutuklama

Bu haber 23 Kasım 2018 - 17:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’da farklı tarihlerde 5 şahsı gasp ettikleri öğrenilen 4 kişilik çete çökertildi. Gasp çetesi, Şanlıurfa Polisinin kamera kayıtları neticesinde tespit edilerek yapılan operasyonuyla çökertildi.

Emniyetten alınan bilgiye göre,Şanlıurfa genelinde farklı tarih ve yerlerde meydana gelen Yağma (Gasp) olayları ile ilgili olarak 4 kişi nitelikli yağma suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada:” Gasp ve Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda benzer özellik taşıyan 4 ayrı gasp olayının meydana geldiği ve aynı yöntemle 5 şahsın gasp edildiği tespit edilmiştir.
Bahse konu olayların aydınlatılması amacıyla yapılan kamera çalışmaları sonucunda olayları gerçekleştiren şahısların H. Y., S.K, F.A ve İ.U isimli şahıslar olduğunun tespit edilmesi üzerine; yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda şüpheli 4 şahıs olaylarda kullanılan 1 adet kuru sıkı tabanca ve müşteki şahıslara ait bir adet cep telefonu ile birlikte yakalanmışlardır.”ifadelerine yer verildi.